Pas fatkeqesise te ndodhur me 28 nentor, ku nje zjarr i shkaktuar nga nje qiri solli djegien e nje banese dykateshe dhe vdekjen e nje femije 12 vjecare ne fshatin Dervician, Bashkia e Dropullit, ka vendosur të akordojë për familjen e viktimes nje shume parash.

Behet fjale per nje ndihme ekonomike nga buxheti i Bashkise Dropull, prej 1 milione lekesh te reja per familjen e Irakli Ndricos.

Gjithashtu personeli i sherbimeve te bashkise kane pastruar shtepine per te filluar rindertimin e saj.

Nderkohe disa organizata qeveritare dhe jo qeveritare jane angazhuar per ti ardhur ne ndihme kesaj familjeje, si shoqata “Vatra Dropullite”, e cila ka hapur edhe nje llogari bankare.

Momentalisht pjestaret e kesaj familjeje po qendrojne tek te afermit, pasi shtepia e eshte jashte funksioni.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu