Rreth 70 mijë vota janë shpallur të pavlefshme deri tani në të gjithë Shqipërinë, një numër tepër i lartë në krahasim me zgjedhjet e mëparshme që ka kaluar vendi.

Me një llogari të thjeshtë, ky numër votash përllogaritet përafërsisht 6-7 mandate deputeti, në varësi të qarqeve dhe numrit të deputetëve të çdo qarku.

Numrin më të lartë të fletëve të votimit të pavlefshme e ka Tirana me 12015 vota, e ndjekur më pas nga Elbasani e Fieri.

Qarku                   Vota të pavlefshme

Shkodra                  5573

Kukësi                    2188

Lezha                      4276

Dibra                       4686

Tirana                      12015

Durrësi                     4628

Elbasani                    9090

Fieri                           9016

Korça                         6148

Berati                         4561

Vlora                          4722

Gjirokastër                 2286

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu