Paraditen e sotme KAS ka shtyrë seancën per Qarkun Gjirokaster.

Shqyrtimi i kërkesave ankimore për Qarkun e Gjirokastrës do të vijojë nesër në orën 09:00.

Anëtari i KAS Ledio Braho eshte shprehur:

”KAS i konsultuar pezullon dhe shtyn seancën për kërkesat ankimore në këtë gjykim administrativ për Qarkun Gjirokaster nesër në orën 09:00.”

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu