Nga Prof. Dr. Tritan Shehu

“Vjosa park kombetar”!

Mbeshtes me te gjitha energjite dhe forcen kete projekt shume te rendesishem, jo vetem per Qarkun e Gjirokastres,por dhe shume me gjere!

Ne fakt, ashtu si tha dje ne Permet dhe ambasadori Soreca, ky duhet konsiderusr nje projekt europian, me vlera te vecanta jo vetem mjedisore, por dhe ne zhvillim te nje pasurie te madhe te Kontinentit tone.

Nje projekt i tille i madh duhet realizuar me mbeshtetjen e BE, se bashku me Greqine, e cila i ka kushtuar nje rendesi te vecante pjeses se “lindjes” se Vjoses me kanionin unik te saj.

Vetem Qeveria shqiptare nuk paraqit asnje program e projekt serioz, nuk merr asnje masa mbrojtese, vecse vazhdon demtimin e kesaj pasurie te pa llogariteshme natyrore.

May be an image of natyrë dhe body of waterMay be an image of natyrë dhe liqen

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu