Fshehja e pëlqimeve, kjo eshte risia e paprovuar me pare nga Facebook dhe Instagram.

Zyrtare te kompanise ne fjale ka shpjeguar, se shumë përdorues “vuajnë” kur kanë një numër të vogël pëlqimesh dhe ndihen të turpëruar pasi nuk kanë pëlqime të mjaftueshme.

Keshtu, qe ky problem i shume perdoruesve ne fb dhe instagram do te gjeje zgjkidhje.

Në shoqërinë e sotme pëlqimet vlerësohen dhe nëse keni një numër të vogël të tyre, nuk jeni mjaft të popullarizuar, kështu që në fund të fshihni postimin, tha kompania në një deklaratë.

Fb po e paraqet këtë mundësi dhe së shpejti do të jeni në gjendje të fshihni numrin e pëlqimeve në të dy rrjetet sociale dhe vetëm ju do të mund të shihni numrin e pëlqimeve në postime.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu