Prej vitesh Dropulli ka qene ne fokusin e grabitjeve nga elemente qe ne shume raste nuk jane identifikuar nga ana e policise.

Ky shqetesim ne fakt ministri Sander Lleshaj e ndau nje dite me pare gjate vizites qe kreu ne kete zone. Jemi te informuar që ka një situatë të caktuar në fushën e vjedhjeve të banesave, kryesisht banesa të cilat janë jo domosdoshmërisht gjatë gjithë vitit të banuara, dhe krijohet vështirësia e njoftimit në kohë të policisë për rastet.

Jam i ndërgjegjshëm që policia ka shumë për të bërë në këtë aspekt dhe besoj që do të angazhohet shumë për të adresuar këtë problem-eshte shprehur Lleshaj.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu