Besimtaret ortodokse gjirokastrite pas meshes se mbajtur ne ambjentet e brendshme te katedrales “Ngjallja e Krishtit”, kane uruar per nje vit te mbare dhe te begate per cdo familje.

Besimtarë të shumtë në formën e traditës fetare, pas meshës, kanë mbushur enët me “ujin e bekuar” në ambjentet e jashtme të katedrales ortodokse si shenje e nje uji te mire dhe sheronjes per cdo semundje.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu