Kreu i arsimit gjirokastrit Albana Hasanaj garanton se procesi mesimor vazhdon normalisht dhe do te vijoje si i tille pa cenuar shendetin e nxenesve apo mesuesve ne te gjitha shkollat dhe kopshtet ne rrethin e Gjirokastres. Behet fjale per ato shkolla apo kopshte ku virusi i rrezikshem ende nuk ka depertuar.

Zonja Hasanaj ka speguar me detaje dhe njekohesisht ka qetesuar prinderit e nxenesve apo dhe stafin mesimdhenes te shkollave 9-vjecare apo parauniversitare, se situata neper shkollat e Gjirokastres, Libohoves dhe Dropullit, eshte normale dhe ne rastet e mungeses se stafeve mesimore, jane zevendesuar me mesues mbeshtetes apo prites nga portali. Numri i mesuesve te prekur me Coronavirus eshte i vogel por edhe ata mesues te karantinuar, e kane ndermarre kete veprim per te respektuar protokollet pasi familjaret e tyre rezultojne te prekur nga virusi i rrezikshem-spegon Hasanaj.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu