Shqipëria deri më tani ka dështuar të marrë masa për parandalimin dhe përhapjen e koronavirusit.

Edhe pse opozita kërkoi marrjen e masave që kur dolën rastet e para në Kinë dhe më pas në Europë, qeveria shqiptare e drejtuar nga Edi Rama si e përgjumur nuk bëri  asgjë, me arsyetimin se udhëtarët do të zbuloheshin në vende të tjera.

Kur pandemia plasi në Itali, sërish nuk u morën masa me shpresën se vendi përtej Adriatikut do të ja dilte ta bllokonte.

E ajo që pritej ndodhi dhe Shqipëria u gjet e papërgatitur për shkak të papërgjeshmërisë së qeverisë, përballë një armiku të padukshëm.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu