Prof. Dr. Tritan Shehu:

Bisede mengjezi ne Top Chanel.

Shkelja e plote e te drejtave themeltare te njeriut e pacientit ka bere qe:

—Shqiperia ka vdekjet shtese nga keqmenaxhimi i Covid reth 12 mije.

—Shqiptaret shpenzuan nga xhepi reth 150 M E per mjekimin e tyre, pa asnje rimbursim per mjekimin ambulator.

—Sistemi ambulator akoma eshte i pa pregatitur e i pa pajisur.

—Spitalet publike u mbajten e mbahen mbyllur e qytetaret paguanin ne stratosfere tek privatet, pa rimbursim, pa asnje efekt regullator ose kontrollues te shtetit.

—Ndalohet hyrja legale e anti viraleve, lejohej vetem ajo kontrabande per fitime spekullative.

—Centralizohen materialet per testimet PCR e te shpejta, qe spekullatoret te mbajne cmime te larta.

—U cenua rende e drejta e informacionit per pacientet, familjaret e publikun.

—Procesi i vaksinimit mbart po kete diskriminim, shqiptaret kane te drejte te kerkojne ate nivel e siguri vaksinash si dhe greket, italianet, qe t’i mbrojne e lejojne te qarkullojne lirshem etj.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu