Ka nisur me gjoba aksioni i sotem i Policise Rrugore ne Gjirokaster per te zbatuar ndsalimin e qarkullimit te atyre automjeteve qe levizin pa patur leje-qarkullimi nga policia.

Burimet zyrtare konfirmojne se ne qarkullim te lire kane qene automjetet qe sherbejne per transportin e mallrave apo dhe te ushqimeve, zyrtareve vendore, zyrtareve te policise vendore, institucioneve qe jane ne sherbim te banoreve, si dhe gazetareve qe jane te akredituar paraprakisht.

Sipas informacioneve nga Policia Vendore, deri ne oret e drekes, policet rrugore kane ndeshkuar me gjoba 10 drejtues automjetesh qe nuk kane zbatuar rregullin e vendosur nje dite me pare nga policia vendore per ndalimin e levizjes se automjeteve brenda dhe jashte qytetit ne kuader te masave qe ka ndermarre qeveria shqiptare per frenimin e perhapjes se Coronavirusit.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu