Qe TVGJ lengon nga mediokriteti kater vjecar, kjo nuk eshte risi por rekord i njohur per gjithkend qe ka dijeni se egziston nje institucion i tille medial qe rron me taksat tona, por qe kryteredaktorja e ketij institucioni te mos te dije perberesit elementar te BE, kjo eshte te vesh kujën.

Behet fjale per Silvana Spahon merita e te ciles eshte egzistenca ne pragun e ketij institucioni “krijues” duke spikeruar lajmet.

Duke luajtur rolin e te gjithëditures qe ne fakt stonon me formimin profesional apo dhe arsimor, Silvana e TVGJ-së shtangu me pyetjen e saj sot drejtuar ambasadrit britanik qe kishte ardhur ne Gjirokaster.

Pyetja e saj ishte “A mund te jene primare zgjedhjet e prillit te 2021 per t’u anetaresuar Shqiperia ne BE?”. Pas kesaj ambasadori britanik e ka tradhetuar protokolli diplomatik i vetpermbajtjes dhe ja ka plasur se qeshurit me kete pyetje me shume se mediokre duke krijuar ilaritet edhe tek gazetaret e tjere prezent aty. Kjo pasi dihet qe Britania e Madhe ia ka lene “shendene” BE kater vite te shkuara.

Por per te mos nxitur edhe me tej te qeshurat mes gazetareve, ambasadori britanik ka marre “situaten” ne dore dhe i ka dhene nje pergjigje qe mos te injoronte pyetjebërësen madje duke i kujtuar se Britania e Madhe nuk eshte pjese e BE.

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu