Permbyten rruget e brendshme te fshatit Dervician ne Bashkine e Dropullit.
Perrenjte kane dale nga shtrati i tyre natyror duke pushtuar akset sekondare te ketij fshati te madh.
Banoret kane shprehur haptazi pakenaqesi per situaten e krijuar dhe nuk kane kursyer kritikat ndaj qeverise Rama dhe personalisht kryeministrit per situaten e krijuar. Nderhyrjet pa kriter ne kanalet e ujerave te bardha ne fshat kane sjelle kete situate katastrofale ku veshtire te gjendet zgjidhje shteruese.
Situata vazhdon te jete e ndere dhe nga momenti ne moment po agravohet edhe me shume si pasoje e mungese se nderhyrjes nga ana e Bashkise se Dropullit e cila ne keto momente ka qendruar e shurdhet ndaj kerkesave te komunitetit dropullit.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu