Ka perfunduar shperndarja e te gjitha materialeve zgjedhore ne te gjitha qendrat e votimit ne ZAZ nr 80 qe i perket Bashkise se Gjirokastres.

Procesi ka nisur ne oren 12 te drekes dhe ka perfunduar pa probleme. Materialet zgjedhore jane terhequr me automjete te vena ne dispozicion nga ana e Forcave te Armatosura dhe te shoqeruara nga kryetar dhe nenkryetar te cdo qendre votimi. Burimet nga ZAZ nr 80 konfirmojne per Jugulajm se e gjithe infrastruktura zgjedhore eshte e pergatitur per celjen e qendrave te votimit ne oren 07:00 te dites se neserme.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu