PD Gjirokaster ka dale me nje deklarate per shtyp mesditen e sotme ku denoncoi fenomenet negative qe ndeshen perdite nga qytetaret.

Kryetari i PD Gjirokaster Dasho Aliko ka denoncuar mjaft problematika qe jane prezente sot ne sistemin arsimor, largimet masive nga Gjirokastra, mungesa e investimeve ne infrastruktire ne zonen muzeale, si dhe institucionet qe kane ikur nga Qarku i Gjirokastres drejt qarqeve te tjera.

Zoti Aliko ka premtuar se me ardhjen e PD ne pushtet, rikthimi i institucioneve rajonale eshte i padiskutueshem, nderkohe qe Universiteti Publik do te rifitoje dege te reja qe i pergjigjen kohes. Zoti Aliko nuk ka lene jashte vemendjes edhe mjaft probleme te tjera qe shqetesojne komunitetin ne rrethin e Gjirokastres.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu