Vellezerit Marenglen dhe Klaudio Beca nga Tepelena, ankohen per sekuestron e padrejte qe i ka bere OFL ne fillim te ketij muaji automjetit te tyre. Ne nje prononcim per Jugulajm.net ata shprehen se sekuestroja qe i eshte bere automjetit ka qene teresisht abuzive dhe e pabazuar ne asnje argument.

Vellezerit Beca kerkojne nga autoritetet rikthimin e mjetit te sekuestruar pasi disponojne te dhenat perkatese lidhur me origjinen e te hollave te siguruara per blerjen e automjetit si dhe dokumentacion te rregullt te tij.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu