Inspektoriati Shteteror Shendetesor ne Gjirokaster, e ka pare te udhes te suspendoje veprimtarine e kopshtit te femijeve ne qytetin e Memaliajt.

Shkak eshte bere mungesa e nje termometri qe mat temperaturen trupore te femijeve. Momentin e inspektimit, ky termometer mungonte dhe kesisoj ka cuar ne pershkallezimin e veprimeve konkrete nga ana e ISHSH Gjirokaster ku mesa duket ka operuar pa kompromis ne kete drejtim.

Duket se Bashkia e Memaliajt me ne krye Spiros Kuremenos alias Gjolek Gucaj, eshte fajtori kryesor i mungeses se termometrit ne godinen e parashkolloreve pasi bashkia eshte pergjegjese per mbulimin me materiale logjistike te godinave qe ka ne varesi te saj perfshire ketu godinat e arsimit parashkollor.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu