Kryebashkiaku Flamur Golemi i dale nga votimet socialiste te 30 qershorit te ketij viti, ka sqaruar këshilltarët vendosjen e tarifave te reja për paketen fiskale te vitit qe vjen per biznesin ne Gjirokaster.

Sqarimin zoti Golemi e ka patur mjaft te domosdoshem nisur edhe nga niveli i dyshimte i formimit arsimor te disa prej keshilltareve te pranishem ku PS apo dhe partite aleate te saj, i kane atashuar per te perfaqesuar me “dinjitet” elektoratin e majte te Gjirokastres.

Zoti Golemi nderkohe qe fliste, keshilltaret bisedonin me njeri-tjetrin per problemet e tyre duke e lene kryebashkiakun e Gjirokastres te monologonte deri sa ne nje moment e la pergjysme. Gjithesesi shumica e termave qe u perdoren ne mbledhjen e sotme dhe vecanerisht per paketen fiskale, per disa prej keshilltareve ishin “gjuhe e huaj” dhe domosdoshmerisht kerkonin perkthim tek specialistet e fushes si Rova, Karagjozi, e Karanxha.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu