Kreu i PEISH Gjirokaster Gramoz Braho, spegon ngjarjen skandaloze te nje dite me pare ne te ashtuquajturin Keshill Bashkiak, ku perfaqesues te komunitetit egjiptian, u debuan me force nga mbledhja e ketij organi ilegjitim teksa kerkonin zgjidhjen e problemeve qe shqetesojne.

Zoti Braho si mbrojtes stoik i interesave te komunitetit qe perfaqeson, sqaron ne nje interviste per Jugulajm kerkesat qe ishin paraqitur ndaj ketij organi qe kane te bejne me plotesimin e tyre dhe permbushjen e kushteve sipas ligjit, per transportin e femijeve egjiptiane nga banesat e tyre ne shkolle ku distanca eshte 6 km.

Zoti Braho ka denoncuar aktin e djeshem shperfilles dhe teresisht arrogant nga te ashtuquajturit keshilltare dhe ka premtuar se aksioni i tij dhe i partise qe perfaqeson ne mbrojtjen e te drejtave te komunitetit egjiptian ne Gjirokaster, do te vazhdoje deri ne permbushjen e te gjitha detyrimeve qe percaktojne konventat nderkombetare per arsimim dhe lehtesirat qe jane te percaktuara ne legjislacionin vendas per kete kategori.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu