Kreu i Inspektoriatit Shteteror Shendetesor ne Gjirokaster Edi Sinoimeri ka perfituar nga rasti sot t’u drejtohet te gjithe komunitetit te Qarkut Gjirokaster, te respektojne orarin e vendosur nga qeveria shqiptare ne kuader te masave shtrenguese ne perballimin e COVID-19.

Zoti Sinojmeri ka gjetur rastin te falenderoje qytetaret gjirokastrite per bashkepunimin e treguar dhe respektimin ne shumice te moratoriumit te vendosur nga qeveria shqiptare per mos qarkullimin e kembesoreve. Dua t’ju drejtohem te gjithe juve, mos dilni nga shtepia, qendroni per te mbrojtur veten dhe te afermit tuaj, degjoni dhe zbatoni me rigorozitet apelin e kryeministrit Edi Rama dhe te ministres se shendetesise qe popullsia mos te ekspozohet jashte dhe te zbatojne me perpikmeri rregullat e vendosura me kete rast-apelon krei i ISHSH Gjirokaster Edi Sinoimeri.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu