Celet këndi arkivor ne Gjirokaster i cili do të funksionojë në mjediset e Bibliotekës së qytetit. Tashme jo vetëm studiuesit e fushave të ndryshme, por çdo i interesuar do të ketë akses dixhital në fondet arkivore në rang vendi.

Në aktivitetin inagurues të këndit arkivor kanë qenë të pranishëm ministri dhe njëkohësisht deputeti i Qarkut Bledi Çuçi, drejtori i arkivave Ardit Bido, prefekti Odise Kote, kryetari i Bashkisë Flamur Golemi dhe administrata e tij. Sipas drejtorit te Arkivit Shteteror Ardit Bido, Këndi Arkivor do të ofrojë më shumë akses dhe mundësi për qytetarët për përdorimin e arkivave në rang kombëtar tashmë në mënyrë dixhitale.

Online të interesuarit mund të njihen me çdo lloj dokumenti që disponojnë fondet arkivore pjesë e Drejtorisë së Përgjithshme të Arkivave

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu