DSHP e Gjirokastres po ndermerr hapa konkrete ne parandalimin qysh ne kufi te rasteve te dyshuara me Koronavirus.

Ne 48 oret e fundit permes kesaj nyje kufitare nuk jane konstatuar raste me te tille virus qofshin edhe te dyshuar. Perqendrimi i infermiereve dhe mjekeve epidemiologe ne Kakavije ka startuar prej dy ditesh dhe deri tani nuk eshte evidentuar asnje rast.

Sipas mjekes epidemiologe Kristina Haxhi, ne Kakavije mund te sherbeje si karantine nje dhome e cila funksionon deri tani si hapesire qe eshte dhene nga Dogana per te vleresuar rastet e dyshimta me kete semundje.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu