Tashmë rrjeti i Laboratorëve ‘Intermedica’, me eksperiencë gati 30 vjeçare në fushën e mjekësisë laboratorike në Shqipëri, realizoi hapjen e filialit të ri në qytetin e Gjirokastrës.

Ne ceremonine e çeljes se ketij laboratori prestigjoz dhe me emer absolut, asistonin mjeke e infermiere gjirokastrite. te cilet kane vleresuar me superlativa ‘Intermedica Lab’.

Ne ceremonine e djeshme ka qene i pranishem edhe Vasil Llajo, pronari i Intermedica.

Ky i fundit u shpreh se ‘Intermedica’ synon të ofrojë shërbim pranë çdo qendre banimi, pasi objektivi i punës tonë është shëndeti juaj dhe parimi jonë i punës është:

JETA KËRKON KUJDES.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu