Shumica e qytetareve gjirokastrite sot kishin vendosur maskat ne rruge duke respektuar rregullin e ri te vendosur nga qeveria shqiptare qe cdo shtetas eshte i detyruar prej dites se sotme te mbaje masken edhe ne ambjente te jashtme.

Ndonese binte shi, kjo nuk i ka penguar ata te mbanin masken dhe te qarkullonin. Megjithate ata kane qene kunder penalizimit me gjobe nese nuk e respektojne kete rregull. Per Jugulajm.net qytetaret gjirokastrite kane shprehur opinionin e tyre se me gjoba nuk duhet te operohet pasi njerezit jane te zhytur ne varferi.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu