Ne opinionet e tyre per Jugulajm.net nje pjese e qytetareve te Gjirokastres, kane vleresuar masat e vendosura nga autoritetet shteterore ne luften ndaj Coronavirusit.

Shume prej tyre kane kerkuar shtrengimin e masave qe do te ishin mjaft te domosdoshme, nderkohe qe deri tani masat e ndermarra ne dy javet e fundit, ata i kane vleresuar si mjaft efikase dhe qe po japin rezultate konkrete. Te gjitha qarqet ne vend jane prekur nga Covid-19 vecse Gjirokastres qe deri tani po mbahet dhe eshte e “kursyer” me virusin e rrezikshem.

Pervecse 10 rasteve te dyshuara me Coronavirus dhe qe pas analizave dolen negative, asnje i prekur nuk rezulton.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu