Sheshi kryesor i lagjes “18 Shtatori” në Gjirokastër u pushtua sot nga vogëlushët e shkollës “Koto Hoxhi” të cilët si babagjyshë të vegjël dhanë një show të vertetë për të gjithë qytetin. Organizatorët kishin menduar të braktisnin ambjentet e mbyllura të klasave e të dilnin në sheshin kryesor ku me një korografi të vecantë të përfshin të gjithë qytetin ne atmosferën e vecantë të festave të fundvitit.

Vogëlushët kërcyen, kënduan dhe shpërndane edhe kartolina me urimin me për një vit më të mire.

Mësuesja e tyre njëkohësisht nën/drejtoreshë Lura Shehu u shpreh se qëllimi i kësaj feste në shesh është pikërisht fakti që në gëzimin e fëmijëve të përfshihet i gjithë qyteti.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu