Avokatet ne Gjirokaster dhe Permet, kane vijuar sot bojkotimin e seancave gjyqesore ne gjykatat e Faktit te Gjirokastres e Permetit, si dhe ne ate administrative dhe te apelit.

Dhoma e Avokatise nje dite me pare shpalli vijimin e bojkotit edhe per kete jave per te gjitha seancat gjyqesore ne Gjirokaster dhe Permet. Sipas avokatit Tahir Novi, javes tjeter pritet te pezullohen dhe seancat e masave te arrestit te cilat deri sot jane zhvilluar normalisht.

Ne Qarkun e Gjirokastres sipas hartes se re pritet te suprimohet Gjykata e Apelit, Gjykata Administrative dhe Gjykata e Faktit ne Permet.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu