Prof.Dr Tritan Shehu si nje nder renimatoret me te mire ne vend, ka mbeshtetur idene e OBSH qe vetem me testime situata behet me e qarte ne vend dhe me e sigurte per te mos u perhapur virusi masivisht dhe te preke te tjere.

I ftuar ne emisionin OPINION te Bledi Fevziut, zoti Shehu ka kerkuar nga autoritetet e shendetesise ne vend qe te ndermarrin nje fushate testimesh pasi kjo eshte nje eksperience qe po ndiqet edhe ne vende te tjera. Ne kete menyre, identifikimet e personave te prekur jane me te qarta dhe shikohen nen kontroll-tha Shehu.

Per ish ministrin e shendetesise ne vitet ’90 Tritan Shehu, Shqiperia vleresohet si shteti i fundit te rajon, per testime ne popullate ndaj COVID-19. Kjo strategji sipas tij medoemos duhet te ndryshoje dhe me kete rast, kerkohet te ecet sinkron me vendet e tjera.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu