Ambasadorët i janë drejtuar sot qytetarëve shqiptarë me një video-mesazh të posaçëm për të mos e shitur votën e tyre, por për ta përdoruar atë në zgjedhje për hir të demokracisë.

“Mos e jepni votën tuaj, mos e shitni atë – përdoreni ditën e zgjedhjeve!

Shikoni videon tonë me një mesazh rreth votimit nga Ambasadorët. Sepse demokracia është e paçmueshme” – theksojnë ata.

Mesazhi në video bëhet nga ambasadorët: Elsa Hastad e Suedisë, e SHBA-së, BE-së, OKB-së, OSCE-së, Spanjës dhe Sllovenisë.

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu