Kemi kujtuar ne fakt se Hazbiu ishte personazhi i vetem ne Kelcyre qe kerkon legalizimin e shtepive publike, por jemi gabuar.

Si nje “vetetime” ne qiell te hapur, ka shpethyer i vellai i tij Agroni, i cili qendron ne unison me Hazbiun persa i perket programit te tij te mireqenies se Kelcyres permes celjes se bordellove pasi ne kete menyre sipas tij, shteti perfiton te ardhura nga te hollat qe do te lene ne shtepite publike, te rinjte apo cdo moshe duke shfrenuar fantazite e tyre seksuale.

Vec kesaj Agron Kasaj, i vellai i Hazbiut te famshem, kerkon te legalizoje edhe kultivimin e kanabisit ne Kelcyre pasi ashtu si ne rastin e bodellove, perfitimet dhe mireqenia sociale do te jete lakmitare.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu