Sipas të dhënave nga Ministria e Shëndetësisë, stafet akademike dhe administrative të 39 universiteteve publike dhe private në vend, janë vaksinuar në masën mbi 80 %, ndërsa përsa u përket studentëve janë vaksinuar 30% e tyre deri më tani. janë rreth 120 mijë student që do të nisin vitin e ri akademik më 18 tetor 2021.

Prej fillimit të vaksinimit janë kryer në total 1,803,799 doza të vaksinës ndaj COVID19. Prej tyre 834,469 qytetarë i kanë kryer të dy dozat e vaksinës antiCOVID.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu