Puna dhe korrektesia bene te mundur qe pas 6 muaj komandimi në krye të Drejtorisë Rajonale të Tatimeve Gjirokastër, Valbona Bushi te marrë emërimin definitiv. Nga njoftimi i Departamentit të Administratës Publike, Bushi rezulton si kandidatja fituese në konkursin e zhvilluar.

Përpara ngjitjes në drejtimin e këtij institucioni, Bushi ka punuar për një kohë të gjatë si inspektore kontrolli si dhe ne detyra te tjera prane institucionit tatimor.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu