Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka nxjerrë një udhëzim të posaçëm për degët e PD-së në qarqet e goditura rëndë nga tërmeti i 26 nëntorit, në të cilin kërkohet qartësisht: “Qëllimi nuk është të përdorim politikisht fatkeqësinë e madhe që na ka ndodhur, por t’u vijmë në ndihmë qytetarëve, prandaj, duhet të shmanget çdo dalje publike apo reagim personal, që mund të merret si përdorim politik i fatkeqësisë”.

Udhëzimi ka bërë që në terren të shpërndahen të gjithë ish-deputetët e PD dhe figura të njohura të saj, në mbështetje të qytetarëve dhe të ketë rrallë, pothuajse fare, deklarata politike prej tyre.

PD-ja ka ngritur grupe të posaçme koordinimi në të 6 zonat e prekura rëndë nga tërmeti dhe me të gjitha energjitë, drejtues dhe anëtarë të saj janë duke vepruar aktivisht në terren.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu