Bizneset dhe shkollat do të qëndrojnë të mbyllura deri në përfundim të gjendjes së shkaktuar nga epidemia e COVID-19.
Që ndryshe do të thotë se kjo gjendje mund të shkojë përtej muajit prill në rastin më të mirë të përmirësimit të situatës.

Urdhëri i fundit ka dalë nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale.

Urdhëri është për mbylljen e veprimtarisë së institucioneve arsimore publike dhe jo publike dhe çerdheve bëhet me qëllim kufizimin e përhapjes së infeksionit COVID-19.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu