Nga Ylli Dylgjeri 

Thirrje medias se lirë!

Ju lutem mbani çdo ditë në aperturë të lajmeve Skandali i Inceneratorëve.

Eshtë afera më e madhe, më e piset, dhe më e korruptuar e Edi Rames & Co.

Ky skandal, me zbardhjen e Tij, do ta lerë pa frymë Kryeministrin astmatik, do t’a lerë pa buzeqeshjen seksuale Ministrin e Tij te Rivedhjes, do t’i lerë paralitik te gjithë bashkëpuntoret obeze e pordhacë, që futën duart e realizuan këtë aferë te ndyrë ne terren.

Ju lutem kolege shkruani çdo ditë nga një fakt mbi këtë vjedhje gjigande, duke bërë kështu torturën e pikës e se ujit që bie çdo ditë mbi trupin e kriminelit…

Kurajo.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu