Nga Vangjel Tavo

Miq,

Ju varfëruan, ju shtypën, ju shpopulluan, vranë shpresën e rinisë, e kthyen vendin në vend të parë për trafiqe, korrupsion dhe shkelje të drejtave tuaja.

E zbrazën Gjirokastrën nga institucionet dhe e kthyen në xhep gjeografik. Fyen socialistët e ndershëm dhe shtuan papunësinë në ekstrem. Penguan integrimin dhe mbajtën peng të ardhmen tuaj.

Por, këta arrogantë dhe oligarkë kanë një frikë të madhe: VOTËN TUAJ.

Kthejani kusurin, ndëshkimin dhe zemërimin me VOTË.
Votoni të lirë dhe me ndërgjegje. Votoni për fëmijët dhe familjen tuaj.
Tregojuni këtyre mashtruesve pa zemër, pa fe, pa dinjitet, që nuk e mbajnë kurrë fjalën, se Qarku i Gjirokastrës nuk shtypet, nuk mashtrohet dhe nuk frikësohet.

Tregojuni se jemi një qark krenar dhe fisnik që asnjë sekt i ligë e arrogant nuk mund t’a mposhtë.

Vota juaj është largimi i tyre.

Vota juaj është çlirim nga kjo keq-qeverisje.

Vota juaj sjell një të ardhme më të mirë me punësim, zhvillim, rikthim të shpresës.

Votoni numrin 6 që të përmbush të gjitha premtimet e mia.

Fjala e dhënë nga Vangjel Tavo është fjalë e mbajtur.

Nuk do ketë më asnjë familje me qoftë edhe një pjestar të vetëm të papunë.

Kështu luftohet varfëria.

Së bashku do të punojmë për t’i kthyer dinjitetin qarkut të Gjirokastrës.

Vangjel Tavo

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu