Sot do të zhvillohet provimi i parë i Maturës Shtetërore 2020, ai i gjuhës së huaj. Në gjithë vendin janë 32. 126 maturantë që do t’i nënshtrohen testit, që do të zhvillohet në 486 qendra provimi.

Në një sallë do të jenë mesatarisht 10 maturantë, dhe bankat do të jenë në një distancë prej 1.5-2 metra.

Datat e tjera të provimeve të Maturës Shtetërore
1. Gjuhë Shqipe – 11 Qershor 2020
2. Matematikë – 15 Qerhor 2020
3. Provimi me zgjedhje – 18 Qershor 2020

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu