Nga burime diplomatike europiane është mësuar takimi i ministrave të Jashtëm dhe të Çështjeve Europiane është shtyrë.

Ky takim ishte parashikuar të mbahej në 10 nëntor dhe do të shqyrtonte ndër të tjera, kuadrin negociues për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut për në 17 nëntor, raporton gazetarja e Abc, Erisa Zykaj.

Kjo shtyn edhe diskutimin e sotëm në gjirin e ambasadorëve të përhershëm të BE-së për kuadrin negociues për të dyja vendet. Sot pritej që ambasadorët e përhershëm të kishin një diskutim kyç mbi Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu