Sapo eshte hedhur shorti i Kampionatit Boteror te Futbollit Katar 2020.

Te dy ekipet perfaqesuese shqiptare, Shqiperi dhe Kosova, fati i ke vendosur ne grupe te veshtira, me kunderhstare shume te forte.

Ja te gjitha grupet e kontinentit europian:

GRUPI A: Portugali, Serbi. Irlandë, Luksemburg, Azerbajxhan

GRUPI B: Spanjë, Suedi, Greqi, Gjeorgji, Kosovë

GRUPI C: Itali, Zvicër, Irlandë e Veriut, Bullgari. Lituani

GRUPI D: Francë, Ukrainë, Finlandë, Bosnjë Hercegovinë, Kazakistan

GRUPI E: Belgjikë, Uells, Republika Çeke, Bjellorusi, Estoni

GRUPI F: Danimarkë, Austri, Skoci, Izrael, Ishujt Faroe, Moldavi

GRUPI G: Hollandë, Turqi, Norvegji, Mali i Zi, Letoni, Gjibraltar

GRUPI H: Kroaci, Sllovaki, Rusi, Slloveni, Qipro, Maltë

GRUPI I: Angli, Poloni, Hungari, Shqiperia, Andorra, San Marino

GRUPI J: Gjermani, Rumani, Islandë, Maqedoni e Veriut, Armeni, Lihtenshtejn

 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu