Ish deputeti demokrat Tritan Shehu, ne nje postim ne fb u ben thirrje gjithe qytetareve per te marre pjese ne protesten e 2 marsit, qe do te zhvillohet ne Tirane. Shehu jep arsyet dhe domosdoshmerine e pjesmarrjes te gjithsecilit ne bulevardin e protestes ne pasditen e 2 marsit.

Ja postimi i Shehut:

Shkelja e detyrimit Kushtetues per “Shendet”, tjeter motiv per te protestuar.
Grushti i Shtetit Rilindas i instaluar po neperkemb edhe mbrojtjen e shendetit, duke mos realizuar keshtu nje detyrim te madh Kushtetues ndaj qytetareve, nje parim ky i demokracise e ne themel te te drejtave te njeriut.

Qartesisht kjo gje u evidentua edhe ne mungesen e masave adeguate ndaj epidemise se mundeshme te Koronavirusit, kohen e gjate qe u humb per te dhene alarmin, amulline qe vazhdon te ekzistoje, mungesen se plote te transparences perballe qytetareve, duke rrezikuar seriozisht shendetin e jeten e qytetareve.

Kjo eshte nje arsye me shume per te protestuar me 2 Mars, per te ndaluar shkeljet e te drejtave themeltare e Kushtetuese ne Shqiperi, ne perpjekje per te rivendosur vlerat, lirite, zhvillimin e pershpejtuar ecjen ne rrugen tone europiane, e cila tashme eshte vene seriozisht ne rrezik.
Te gjithe se bashku me 2 Mars!Fotografia e Tritan Shehu

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu