Deputeti i PD-së për Qarkun Gjirokastër, Tritan Shehu, përmes një postimi në fb deklaron se sistemi shëndetësor më i godituri e i diskriminuari nga buxheti. Shehu deklaroi dje në kuvend se ndryshimet në Buxhet sot janë shëmbëlltyrë e vetë Buxhetit; Anti social, anti popullor!

Shehu thekson se maxhoranca udhëhiqet për qytetarët nga lejtmotivi: “O paguaj o vdis!”

Ja postimi i plotë i Shehut:

Shëndetësia e Rilindjes: “O paguaj o vdis”!
Fjala në Kuvend.
Kushdo që tenton të cenojë Parlamentin godet demokracinë.
Ndryshimet në Buxhet sot janë shëmbëlltyrë e vetë Buxhetit.
Anti social, anti popullor!
Sistemi shëndetësor më i godituri e i diskriminuari nga Buxheti.

Maxhoranca udhëhiqet për qytetarët nga lejtmotivi:
“O paguaj o vdis!”
Kështu e ka katandisur shëndetësinë tonë!
Niveli i rimbursimeve ndër më të ulëtat në Botë.
Qytetari detyrohet të drejtohet tek privati duke paguar edhe për procedura të urgjencës ekstreme.
Mjekët e personeli janë të përbuzur e nën paguar.
Është sistemi shëndetësor më i nën financuari në Rajon e Kontinentin europian.
Mbi 50% të shpenzimeve e paguan qytetari nga “xhepi”, edhe se është i siguruar.
Dhe atij i ofrohet një shërbim shumë nën nivelin europian, medikamente të origjinës të pa sigurt etj.
Është ndër sistemet më anti social që ekzistojnë në rruzull.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu