Tashmë me asnjë përgjegjës para ligjit për rrjedhjen e skandalit më të madh shtetëror që ka kapluar ndonjëherë Shqipërinë, atë të publikimit të informacioneve sensitive e personale të mvi 700 mijë qytetave shqiptarë, qeveria ka gjetur zgjidhjen.

Ngjarja u harrua, askush s’u dënua dhe tani kryeministri synon ta normalizojë si një ngjarje në dobi ku të gjitha të dhënat për qytetarët shqiptarë janë sheshit dhe në rrezik individual.

Ditën e sotme kryeministri që do t’i shesë popullit sapunin për djathë, ndërkohë që shumica ia ka ngrënë me sy mbyllur, thotë se në Këshillimin e Ardhshëm Kombëtar të pyesë qytetarët nëse janë dakord që pagat të publikohen një herë në vit.

Me nismën e rreme të dështuar të cilën e shiti si sukses, e me anë të të cilës do të legalizojë kanabisin, Rama do që informacione konfidenciale t’i bëjë udhë duke ulur paaftësinë e qeverisë dhe vjedhjen që është bërë me tenderat e sigurisë kibernetike, në dështimin për të mbrojtur qytetarët e saj.

“Duke parë këtë eksperiencë që erdhi si rezultat i një ngjarje aspak të dëshiruar, dalja e pagave në publik, mendojmë se është e udhës që në këshillimin e ardhshëm kombëtar t’i pyesim qytetarët nëse janë dakord që një herë në vit të gjitha pagat të bëhen publike”, tha ai.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu