Tallje e hapur me pensionistet, shtresen me te diskriminuar financiarisht te shoqerise shqiptare.

Keshtu sot, ministrja e financave, Delina Ibrahimaj, në një takim me pensionistët bashkë me kryeministrin Rama, është shprehur se në këtë kohë do bëhet rritja e pesnisoneve.

Sipas saj, rritja e pensionit do jetë nga 400 lekë deri në 1000 lekë të reja.

Ne kete moment ka ndërhyrë Rama dhe i ka kërkuar që t’ia thojë lekë të vjetra, i cili mesa duket mendon se ashtu duket më shumë.

Ajo është shprehur:

Ne vendosëm që të marrim mesataren e shkurtit dhe pensionet do të indeksohen me 3.3%. Këtu në varësi të sa pension merrni, rritja do të jetë nga 400 deri në 1000 lekë në muaj.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu