Nga Dritan Kaba

Me qendrimin qe po mban ndaj shtetasve shqiptare per t’i ndaluar te hyjne ne shtetin e tyre, Edi Rama po ben genocid te paster!
Ky veprim hyn ne krimet kunder njerezimit!
Ky bandit po denon me vdekje mijera shqiptare te braktisur rrugeve te botes apo ne kufijte e Shqiperise, te lene pa asnje kujdes shendetesor!

Kur te gjithe vendet e tjera perkujdeen te marrin ne shtetin e tyre, qytetaret e tyre, Edi Rama, ky kriminel i le te vuajne rrugeve te botes, kloneve te kufijve!
Çfare i duhet me shume SPAK dhe drejtuesit te saj, qe dikur denonte me burg te rinjte pse kishin shkuar ne Tirane per tentative arratisje!!!

I bej thirrje Opozites te depozitoje urgjent kallezim penal per kete te çmendur, per Krime kunder njerezimit! Ta çoje kete çeshtje edhe ne Hage, jo vetem ne gjykatat shqiptare!
Te ofroje perkujdes juridik ndaj ketyre qytetareve te braktisur ne kufijte e Shqiperise!
Atyre u lind e drejta te hedhin Shqiperine ne gjyq ne çdo moment per shkeljen e te drejtave te tyre dhe humbjen e paguajne shqiptaret, jo banditet qe jane ne qeveri! Ketyre qytetareve u lind plotesisht e drejta te kerkojne azil, perkunder sjelljes kriminale dhe despotike, qe qeveria po ushtron ndaj tyre!

Ky krim duhet ndeshkuar rrepte ndryshe shqiptaret do e braktisin Shqiperine nen dhunen e pa precedente qe po behet ndaj tyre!
Konveta e te drejtave te njeriut dhe Kushtetuta e Shqiperise jane kthyer ne nje leter higjenike per kete autokrat ne qender te Evropes!

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu