Ne Toke pritet te bjere Raketa “Long March 5B”, e cila u lëshua më 29 prill nga ishulli kinez, Hainan.

Me kete rast, BBC ka publikuar hartën ku raketa mund të bjerë.

Ajo qe ben pershtypje eshte, se në zonën e kuqe është edhe Shqipëria.

Gjithsesi, hapësira e rënies është shumë e madhe dhe disa ekspertë parashikojnë që mbetjet e raketës mund të bien në ujë.

Por sic behet me dije zona e rënies së mundshme në këtë rast është e kufizuar akoma më tej edhe nga trajektorja e raketës.

Mund te thuhet, se ende nuk dihet se kur mund të bjerë raketa, por shpejtësia e këtij procesi varet nga madhësia dhe dendësia e objektit.

Nuk ka asnjë përshkrim të disponueshëm

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu