Autoritetet doganore në Aeroportin e Filadelfias në SHBA mbetën të habitur kur kontrolluan një valixhe.

Një qen detektor i çoi ata të zbulojnë disa produkte të ndaluara.

Në valixhen që u përkiste dy udhëtarëve shqiptarë u gjetën mish i papërpunuar, kremviçe, presh, plënc dhe gështenja.

Specialistët gjetën në mesin e gështenjave edhe dy insekte të gjalla.

Autoritetet i sekuestruan ushqimet dhe i lanë udhëtarët që të vazhdojnë vizitën e tyre në Filadelfia.

Të gjithë gjërat e sekuestruara u shkatërruan.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu