Vijon të ndodhë në aksin rrugor📍Kardhiq-Delvinë

Udhëto me jetën në mëndje!🚘

Njësia Operacionale e Policisë Rrugore, në bashkëpunim me Policinë Rrugore të Gjirokastrës dhe Delvinës, në monitorim 24/7 me makinat inteligjente, radarët automatikë dhe dronët “edukues”.

Dhjetëra shkelje të evidentuara gjatë ditës së sotme, deri në këto momente.

Drejtues mjetesh: Rregullat e qarkullimit rrugor janë manuali për një jetë të sigurtë.

Zbatimi i rregullave të qarkullimit rrugor është detyrimi ligjor dhe moral që kemi ndaj njëri-tjetrit, në hapësirën që ndajmë bashkë.

Mund të mbërrish kudo edhe brenda normave të shpejtësisë!

Të gjitha akset rrugore, nga Morina në Sarandë, monitorohen me makinat inteligjente, radarët automatikë dhe dronët “edukues”.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu