Nga Dritan Kaba

Dallkauku, drogmeni, hajduti, tradhetari dhe sherbetori i oligarkëve dhe krimineleve nga të cilet bën shurren në panine, cilësoi shumicen e shqiptareve që jane patriotë, qe duan familjen dhe besojne ne Zot si derdimenë!
Delenxhiu i pashembullt, shkaterrues me logjike i Kombit, shitesi i trojeve te Kosoves dhe detit te Shqiperise eshte nje bandit i ndyrë që duhet larguar me çdo kusht.

Plehra që vjedh me plehra, njeriu i vetem në glob qe fiton me vdekjen e shtetasve të tij, krimineli qe ka dekurojuar rinine dhe i ka kthyer ata ne sklever moderne, i pabesi marksist qe po rrenon biznesin e vogel dhe te mesem, fermeret dhe blegtoret, qe po çon rinine ne katastrofe morale edhe patriotike, quan shumicen e shqiptareve derdimene.
Ne fakt derdimenë, të pabythë, tradhetarë, pa moral, hajdutë kalibri që janë gati te shesin edhe familjen e tyre i ka ne Parlament.

Shumica e shqiptareve do të tregojë vendin politikisht në 25 prill, ndersa per mua ti edhe shpura jote e ka vendin në shtyllën e turpit të histroisë dhe pjesen tjeter të jetes duhet ta kalosh në burg.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu