Të gjithë duam një lëkurë të shëndetshme dhe me shkëlqim. Edhe pse mund të duket sikur rutina jonë e përditshme e kujdesit për lëkurën mund të jetë e përshtatur në mënyrë të përkryer ka mundësi të kemi bërë edhe gabime pa e ditur.

Nga ngrënia e të njëjtit ushqim çdo mëngjes deri te aplikimi i kremit kundër diellit vetëm kur jeni jashtë, këto janë disa gabime që do të bënit mirë t’i shmangnit.

  1. Ngrënia e tërshërës çdo mëngjes.
  2. Dushe të gjata me ujë të nxehtë.
  3. Pirja e kafesë herët në mëngjes pa ngrënë.
  4. Vendosja e kremit të diellit vetëm kur dilni nga shtëpia.
  5. Përdorni larësin e gabuar për fytyrën.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu