Nje tregtar ne qytetin e Permetit eshte veteizoluar ne karantine shtepiake se bashku me pjestaret e familjes se tij.

S.P. 49 vjecar nga qyteti i Permetit kishte ardhur permes Aeroportit te Rinasit nga Italia para kater diteve. ku gjendej per nje vizite pune dhe per kete arsye me sugjerimin e ISHSH Gjirokaster dhe te Policise se Permetit, u vetkarantinua ne ambjentet e shtepise se bashku me kater pjestaret e tjere te familjes.

Njekohesisht ai ka ulur edhe qepenat e supermarketit te tij ne qytetin e Permetit per te pamumdesuar cdo rrezik te mundshem kundrejt klienteve te tij.

Tregtari permetar nuk ka pasur shenja te Koronavirus, por thjesht ai u vetkarantinua me familje pasi kishte ardhur nga Italia pese dite me pare.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu